Et solo-staticlinekursus er for dig der vil opleve suset ved et faldskærmsudspring. På dette faldskærmskursus springer du helt alene, men efter en grundig forberedelse.

Efter et aftens teorikursus, praktiske øvelser, og en prøve er man klar til at springe. Selve springet foregår fra 1.000 meter’s højde og faldskærmen folder sig automatisk ud ved hjælp af en line, som er fastgjort i flyet (deraf navnet staticlinekursus).

Prisen er 2.399,- og inkluderer

  • Teoriundervisning og praktiske øvelser
  • 1 solo-staticlinespring fra 1000 meter
  • Medlemskab af Aversi Faldskærms Club samt Dansk Faldskærms Union i 3 måneder

Praktisk og sikkerhed

Du har en instruktør med i flyveren, som hjælper dig med at komme godt afsted på din flyvetur. Han sørger for at dirigere flyveren hen til det rigtige sted, åbner døren, hjælper dig ud under vingen, og giver dig et kommando til at gennemføre springet. Herefter skal du nyde din flyvetur ned til pladsen som vores radiomand på jorden hjælper dig med at finde. Hvor sjov din flyvetur i skærmen bliver, er op til dig.

Kursusforløbet

Vi starter typisk fredag kl. 16.30 med selve undervisningen. Det plejer at strække sig over en aften med indlagte pauser og en vekslen mellem teori og praktik. Dagen efter mødes alle på aftalt tidspunkt, for en kort repetition af fredagens stof og så går det ellers løs derfra. Du får det rette tøj på, og udstyret du skal springe med. Vi sikrer også at din radio virker som den skal. Alt efter hvor stor holdet er, vil vi være færdige omkring kl. 15 -16 samme dag. Vi reserver dog også søndagen som kan bruges i tilfældet af vejret “driller”.

Efter uddannelsen – AFF uddannelsen

Bliver du fanget af at springe faldskærm efter dit første solospring tilbyder Aversi Faldskærms Club at uddanne dig videre som faldskærmsspringer med AFF – Accelereret Frit Fald uddannelsen.

Uddannelsen starter fra 4000 meter sammen med to professionelle instruktører som har fat i dig mens du falder igennem luften i cirka 50 sekunder hvor i 1600 meter udløser du selv din faldskærm.

Sådan finder du os

Aversi Faldskærms Club ligger cirka 40 minutter fra København. Vi bor tæt på Ringsted og Haslev på vores egen plads beliggende i en lille by kaldet Aversi. Der er gratis parkering samt mad og drikke i vores bar og hyggelige omgivelser til din familie, børn og pårørende.

Vores adresse er Tornelundsvej 8, 4690 Haslev.