Faldskærmskursus – Staticlinekursus


Prisen er 1999,- og inkluderer:
– Teoriundervisning og praktiske øvelser.
– 1 solo-staticlinespring fra 1000 m.
– Medlemskab af Aversi Faldskærms Club samt Dansk Faldskærms Union i 3 mdr
og kan ses under priser.

Et solo-staticlinekursus er for dig der vil opleve suset ved et faldskærmsudspring. På dette faldskærmskursus springer du helt alene, men efter en grundig forberedelse.

Efter et 6 timers teorikursus, praktiske øvelser, og en prøve er man klar til at springe. Selve springet foregår fra 1.000 meter’s højde og faldskærmen folder sig automatisk ud ved hjælp af en staticline, som er fastgjort i flyet (deraf navnet staticlinekursus).

Du har en instruktør med i flyveren, som sørger for, at alt går til som det skal. Han sørger for at dirigere flyveren hen til udhopspunktet, åbner døren, hjælper dig ud under vingen, og giver dig et kommando til at gennemføre springet. Herefter skal du selv gøre resten: springe af, kontrollere at din faldskærm folder rigtigt ud, styre skærmen hen til landingspunktet og lande blødt op imod vinden.
Du vil dog altid have en radio på i de første par spring. Styrer du helt forkert vil en dedikeret radio-instruktør på jorden gribe ind og give dig styringsinstrukser.

Et kursusforløb ser typisk sådan ud:
Vi starter fredag kl. 16.30 med selve undervisningen. Det plejer at strække sig over 5-6 timer med indlagte pauser og en vekslen mellem teori og praktik. Dagen efter mødes alle kl. 0800, for en kort repetition af fredagens stof og så går det ellers løs. Der er opdeling i lift og iklædning af udstyret du skal springe med. Alt efter hvor stor holdet er, vil vi være færdige omkring kl. 15 -16.

Som noget specielt tilbyder Aversi Faldskærms Club video af dit staticlinespring. Videoen får du samme dag og indeholder klip selve exit fra flyveren og åbningen af skærmen. NB. Hvis der skulle opstå tekniske eller andre problemer, så optagelserne af faldskærmsspringet går tabt, refunderes alene prisen for video.

Book dit kursus nemt i vores online webshop via knappen øverst på siden og/eller læs en elev’s berretning om sit første spring i Aversi .

Elev staticlinekurser afholdes løbende fra April til September, begge måneder inkl.

Adresse, GoogleMap og kørselsvejledning kan findes på dette link

Vil du vide mere om staticlinekurset er du meget velkommen til at kontakte vores kursusansvarlige Martin Reenberg Christensen på tlf. +45 4244 4434 eller e-mail elev-kursus@aversi.dk

Der kan købes gavekort Gavekort i vores webshop, som sendes med det samme til din email og er gyldige i 2,5 år fra udstedelsesdatoen.

For at gennemgå et staticlinekursus skal du være minimum 16 år. Er du under 18 år skal du have forældres eller værges skriftlige tilladelse.

NB! Vejer du mere end 110 kg, så kan vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilbyde dig elevkursus hos AFC.