Har du booket et tandemspring eller solospring og har nogle spørgsmål? Her finder du svar på de typiske spørgsmål. Mangler du stadig hjælp kan du kontakte os via chat ikonet (vi svare som regel hurtigt) eller tryk på knappen herunder for at gå til vores Facebook side.

Vores flyvemaskine kan bære 5 mennesker til 4000 meters højde hvor du skal springe. Vi kan derfor kun have et maksimum af to tandemsspringere med. Af sikkerhedsmæssige årsager springer man ikke sammen i luften. Der vil typisk være et minut imellem hver tandemgæst.

Til vores tandem spring er det muligt at tilkøbe video enten ved booking eller på dagen. Springet bliver enten filmet af en springet som hopper med eller af tandemmasteren selv med et kamera monteret på hånden. Det afhænger af de muligheder vi har på dagen.

Videoen redigerer vi til dig efter springet med musik og interviews, og du får mulighed for at se den sammen med dine pårørende og du vil ligeledes modtage et USB stik og få din video med hjem.

Faldskærms aktivitet er meget afhængig af vejret. Derfor kan den aftalte tid af og til både være længere og kortere.

Hvis du mod forventning ikke har mulighed for at vente på bedre vejr, hjælper vi dig med at finde en ny tid.

Vi har en nul tolerance politik for dem af jer der skal springe. Gæster er velkomne til at nyde medbragte drikkevarer eller dem I kan købe i vores bar.

Vi er altid friske på at give jer en sjov oplevelse, og har du lyst til at have et kostume på under springet, er det som regel ingen problem. Vores instruktører sætter altid sikkerheden i top, og vil derfor vurdere den enkelte situation.

I er velkomne til at møde op og starte jeres arrangement hos os, hvor I kan føle jer hjemme i hyggelige omgivelser.

Du kan ikke være for gammel til at springe. Kun din førlighed kan sætte begrænsninger. Vi har tidligere haft gæster på 100 år. Er du i tvivl om du eller en du kender kan springe, kontakt os.

Du skal møde op på det tidspunkt du har booket. Vi sørger for at planlægge din dag ud fra det tidspunkt du har booket.

Er du handicappet, sidder i kørestol eller andet, så skriv til os før du booker – så undersøger vi mulighederne. Vi har tidligere erfaringer med udspring med blandt andet kørestols brugere, handicappet, blinde og døve.

Vores hyggelige terrasse har en rampe til kørestols brugere.

Tandemudspring har ingen aldersgrænse som udgangspunkt – men er du i tvivl så kontakt os før du booker. Er du under 18 år skal du have skriftlig tilladelse af dine forældre/værge.

Børn er mere end velkomne – vi har tidligere erfaring med at springe med børn.

Solospring er der en aldersgrænse på 16 år.

Vægtgrænsen for et tandem faldskærmsudspring er 100 kg.

Vær opmærksom på man ikke må springe faldskærm når man er gravid.

Er du handicappet, sidder i kørestol eller andet, så skriv til os før du booker – så undersøger vi mulighederne. Vi har tidligere erfaringer med udspring med blandt andet kørestols brugere, handicappet, blinde og døve.

Vi har plads til alle der vil komme og se på mens du oplever drømmen at springe i faldskærm.

Aversi Faldskærms Club har en hyggelig lille klub hvor der er poolbord, bordfodboldt, sofaner og borde hvor man kan spise sin mad. Vi har en bar hvor man kan købe kaffe, vand, sodavand, øl, chips og toast.

Vores terrasse og have har bænke man kan sidde ved mens man ser faldskærmene flyve rundt på himmelen. Der er også en lille legeplads til børnene.

Faldskærmene lander få meter fra tilskuer pladsen.

Bære du briller eller kontaktlinser får du udleveret et par specielle goggles som passer ud over dine briller så du stadig kan nyde udsigten.

Det er ikke muligt at bruge sit eget kamera under et spring. Dette gælder både for nye solospringere og tandemgæster. Dette gælder også aktion kamera som GoPro’s.

Vi kan tilbyde video af dit tandemspring eller solospring. Book det med dit spring eller kontakt os når du checker ind når du ankommer.

Det afhænger af vejret hvad du kan have på, men vi stiller altid en kedeldragt til rådighed såfremt dit tøj ikke at passende for faldskærmsudspring.

Tag flade sko såsom løbesko på, og undgå store trøjer, jakker (hættetrøjer og dynejakker) og kjoler.

Det kan være koldt oppe i 4 km højde! Vi har handsker og hue til dig, men sørg for at have passende varmt tøj på.

Tandemudspring og solospring er meget afhængig af vejret, vinden og skyerne. Vi springer kun hvis vejret lever op til vores sikkerhedskrav. Vi ringer og informere om vejrsituationen såfremt vejret er tvivlsomt.

Skulle du være mødt op og vejret er dårligt, finder vi dig og informere dig om situationen og om hvorvidt det muligt at springe eller ej.

Ved dårligt vejr eller andre omstændigheder kan du flytte din booking til en anden dag. selvfølgelig uden beregning!
Du modtager en mail som du kan bruge til at booke en ny tid via vores online system.