Et tandemspring er en ubeskrivelig og uforglemmelig oplevelse til dig som gerne vil prøve det frie fald fra 4.000 meter – men uden at det kræver en lang og tidskrævende uddannelse.

Vores professionelle og ansvarsfulde instruktører står klar til at give dig en fantastisk oplevelse, hvor du kan nyde udsigten og mærke hvorfor fuglene synger.

Et tandemspring er et faldskærmsspring hvor du bliver koblet sammen med en erfaren instruktør (tandemmaster), som er specielt uddannet til at springe med passager i frit fald.

Oplev 50 sekunders frit fald mens du falder fra 4000 meters højde med over 200 km/t indtil i rammer 1500 meter hvor instruktøren trækker faldskærmen ud så du kan nyde udsigten og høre fuglene synge.

Pris fra 3.049,-

Gem oplevelsen på video

Hos Aversi Faldskærms Club kan du tilkøbe video til dit spring – du får muligheden for at gemme øjeblikket og dele det med venner og familie.

Der vil blive redigeret en ca. 3-6 minutters video som kan bruges som personligt minde samt til fremvisning for venner og bekendte.

Vi anbefaler på det kraftigste at man får springet filmet – da et gensyn med springet næsten bringer den samme førelse frem i maven, som under selve springet. Hvis der skulle opstå tekniske eller andre problemer, så optagelserne af tandemspringet går tabt, refunderes alene prisen for video/foto.

Pris for video 749,-

Håndholdt tandemvideo af Josefine Collin der udlevede sin største drøm om at springe faldskærm.

Praktisk og sikkerhed

Inden springet, bliver man naturligvis instrueret grundigt i hvad der skal ske under det frie fald og i landingen.

Alle vores tandeminstruktører er højtuddannede og er meget erfarne springere. Vi arbejder efter vores officielle faldskærmsbestemmelser, som hvert år bliver godkendt af trafikstyrelsen.

Du kan læse vores faldskærmsbetingelser ved at klikke her.

Vi gør opmærksom på at der er en maksimum vægt for passageren til et tandemspring på ca. 100 kg. Ligger du i nærheden af denne grænse, er det vigtigt at du gør opmærksom på det når du booker dit faldskærmsspring. Du kan godt komme op at springe hvis du er under 18 år, det kræver dog en underskrift fra en af dine forældre eller en værge. Vi har meget erfaring med at springe med børn, det eneste krav er at de skal kunne passe vores udstyr.

Sådan finder du os

Aversi Faldskærms Club ligger cirka 40 minutter fra København. Vi bor tæt på Ringsted og Haslev på vores egen plads beliggende i en lille by kaldet Aversi. Der er gratis parkering samt mad og drikke i vores bar og hyggelige omgivelser til din familie, børn og pårørende.

Vores adresse er Tornelundsvej 8, 4690 Haslev.